Ranom intervencijom do sretnog djetinjstva!

Grad Đakovo kao dugogodišnji partner Udruzi za pomoć osobama s teškoćama u razvoju “Neven” Đakovo pomaže pri sufinanciranju projekata. Tako i ove godine velikodušno sufinancira projekte Udruge a to su: Ranom intervencijom do sretnog djetinjstva! Tim sredstvima Udruzi je Grad omogućio plaćanje logopeda za pružanje logopedskih usluga:

Pružanje usluge osobne asistencije na području Đakovštine 2, Grad Đakovo ovaj Europski projekt sufinancira s 30.000,00 kn i s tim sredstvima sufinancira se isplata plaća osobnim asistentima koji se brinu o invalidnim osobama.

Grad Đakovo i Udruga ima potpisan Ugovor o jednokratnoj financijskoj potpori. Sredstvima se sufinanciraju troškovi projekta “Poboljšanje kvalitete života osobama s teškoćama u razvoju na području grada Đakova” Sredstvima u iznosu od 32.000,00 kuna Udruzi je omogućeno održavanje kombi vozila i sigurniji prijevoz korisnika.

Već dugi niz godina, pa tako i ovu 2018. godinu Grad Đakovo je Udruzi osigurao nesmetan rad tako da je osigurao prostor za koji Osnovnoj školi Vladimir Nazor plaća najam.